Sitruunan tuoksuista raikkautta

*Toteutettu yhteistyössä aromasense.fi



Pääsin mielenkiintoiseen yhteistyöhön mukaan, jossa kohteena oli Aroma Sense suihkupäät! Itselleni kyseiset tuotteet olivat tuntemattomia - ainakin siihen hetkeen saakka, kunnes pääsin tuotetta testaamaan.



Minulle testiin tupsahti AS premium, joka oli onneksi muotoilultaan juuri itseäni eniten miellyttävä. Suihkupään ehkä erikoisin ominaisuus on sen sisälle tuleva aromageelipatruuna. Patruunan tuoksu tulvahtaa heti koko tilaan, kun suihkun laittaa päälle. Tuoksu on mielestäni sopivan mieto, mutta suihkutilasta tulee silti raikkaan tuoksuinen.



kaksion8452.jpg



Tässä sivuilta vielä virallista infoiskua: "AS-Premium suihkupää tuo vesiputouksen raikkauden kylpyhuoneeseesi. Suihkussa on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. Suihku on erinomainen terveydelle ja hyvinvoinnille. Premium suihkupäässä on kolme suihkutus vaihtoehtoa (hierova, sumu ja ionisoiva suihku). Tällä suihkulla voit kokea turkkilaisen saunan sumuefektin kotonasi.



kaksion8449.jpg



Näkyvimmät erot vanhaan suihkupäähän on muotoilu, raikas tuoksu, sekä kolme eri suihkutehoa. Hentoinen sumu ja sitruunan raikas tuoksu saavat suihkuhetkistä entistäkin rentouttavammat. Olen nyt keskittynyt ehkä hieman pinnallisiin puoliin, mutta jos otetaan miehistä ajattelua mukaan, niin varmaan suurin hyöty tuotteesta on tuossa kulutuksessa. Tämän ainakin meillä mies bongasi heti!



kaksion8451.jpg



Suihkupää jää ehdottomasti jatkokäyttöön ja edellinen saa jäädä kaapin perälle. Nyt tuota raikkautta kaipaisin, kun tätä postausta kirjoittelen Seattlen lentokentällä.



Muitakin malleja on tarjolla, joissa ominaisuudet ja muotoilu hieman vaihtuvat, joten käyhän tutustumassa!



http://aromasense.fi



 koodilla (messutarjous) saat -9€ marraskuun ajan.



Blogini saattaa olla nukuksissa seuraavat 2 viikkoa, koska pakkasimme mieheni kanssa laukut ja suuntasimme Hawaijille häämatkalle. 

Tunnisteet: , ,