DIY: Viestiseinä keittiökaapin seinään

Mulla on usein näitä "päässä naksahtaa", eli toisin sanoen inspiraatio sisustamista tai remppaamista kohtaan iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Eipä mies ollut tunnistaa näkymää eteisestä kotiin tullessaan. Palataanpa kuitenkin nyt lähtötilanteeseen.



Eteisestä näkee suoraan keittiöön ja sen kaappien yhteen seinään. Nyt näkymä oli melko tylsä, ja mielessä pyöri maalaushommat edellisestä projektista (hyllyn maalaus liitutaulumaalilla). No eipä siinä kauaa mennyt, kun maalisuti viuhusi ja liitutaulumaalipurkin pohja pilkotti.



kaksion8319.jpg



Edellinen asukas oli joskus maalannut vaalean lilalla tuon palkin, jossa valokatkaisijat sijaitsevat. Huh. Sen kyllä maalasin heti valkoiseksi viime vuonna!



kaksion8321.jpg



Nyt kaapiston seinässä on hauska viestiseinä. Eihän tämä mikään uusi idea ole, mutta kyllä tuo pieni ehostus toi "sitä jotain" tuohon tilaan. 



kaksion8322.jpg



Nyt tuohon voi piirrellä kausittain teemaan sopivia kuvia tai mitä mieleen tulee, sekä jättää viestejä, kirjoittaa ostoslistaa tai ilahduttaa toista.



kaksion8324.jpg



Mikä on erikoisin paikka, johon olet liitutaulumaalia käyttänyt? Ja onko mielestäsi liitutaulumaalipinnat jo out?



Meillä erikoisimmat on ehkä tuo kaappi, seinähylly sekä pöydän kansi. Tosin pöytä on jo päässyt tuunattuna uuteen kotiin.

Tunnisteet: , , ,