Vierashuoneen päivitystä ja mylläystä

Iltapäivällä nautiskelin rauhassa välipalaa, kunnes inspiraatio iski. Välipala meinasi jäädä kesken, koska vierashuoneen / työhuoneen mylläys alkoi suunnilleen sekunti inspiraation jälkeen. Vierashuone on nyt muuttunut melkoisesti sitten viime näkemän.



Seinälle tupsahti Marimekon alesta löytynyt juliste. Uusi eläinaiheinen tyynynpäällinen löytyi muutamalla eurolla kirpputorilta. 



IMG_8304.jpg



Työpöydälle on eksynyt marimint-purkki kirpparilta sekä häätavaroista ylijäänyt lokerikko. Metsänvihreä torkkupeitto on myös kirpparilöytöjä. Pellavaverhot olivat ennen olohuoneessa, mut ne saavat raikastaa vierashuoneen ilmettä.



IMG_8308.jpg



Vanha puulaatikko siirtyi työpöydän päältä yöpöydäksi. Tykkään kalusteista, joita on helppo siirrellä paikasta toiseen, ja näin ollen muuttaa niiden käyttötarkoitusta. 



IMG_8303.jpg



Marimekon unikko-päiväpeitto on ollut minulla käytössä jo teini-iässä. Nyt se pääsi taas monen vuoden jälkeen uudelleen käyttöön.



IMG_8305.jpg



Huone on muuttunut aivan valtavasti vaikkei suuria hankintoja ole tehty. Meillä tyynyt ja pienet kalusteet vaihtavat helposti ja usein olinpaikkojaan. Kirpparilta tulee tehtyä usein kivoja löytöjä, joille ei välttämättä ole ennalta määrättyä käyttötarkoitusta tai paikkaa, mutta nopeasti nekin löytävät paikkansa ja tehtävänsä. Valaisimia, purkkeja, tekstiilejä kun ei voi koskaan olla liikaa. Niillä syntyy koti ja sen persoonallisuus.



IMG_8306.jpg



Jos alkaisin laskemaan kuinka paljon euroja muutokseen on käytetty, niin tuskinpa paria kymppiä enempää. Opiskelijabudjetti pitää vaikken enää opintoja suoritakaan.

Tunnisteet: , , , ,