DIY: Hyllyn maalipinta sai kyytiä

Siivouspäivän saalis pääsi vasta tällä viikolla käsittelyyni. Kohteena oli vanha puinen hylly (5€), jonka maali pinta oli paikoin kulunut ja käsittelyn tarpeessa. Mielestäni oikeanlaiseen tilaan olisi sopiva juuri tuollaisenaan, mutta meille väri ei oikein sopinut.



kaksion8299.jpg



Pinta sai kokea kevyen hionnan, jolla suurimmat maalin rippeet ja epätasaisuudet saivat kyytiä. Moni maalaisi heti hyllyn valkoiseksi, mutta itse arvuuttelin keltaisen ja mustan välillä. Lopulta päädyin..



IMG_8301.jpg



matta mustaan väriin, joka syntyi liitutaulumaalilla. Hyllyyn tuskin tullaan koskaan kirjoittelemaan viestejä, mutta itse pidän kovasti tuosta erittäin matasta pinnasta, joka on liitutaululle muutenkin ominaista.



kaksion8318.jpg



Olen keräillyt nuorempana paljon muumimukeja, joita onkin kerääntynyt n. 30 kappaleen verran. Kaappien uumenissa ne ovat, mutta kaikkia käytetään kuitenkin arjessa. Nyt laitoinkin niistä lempimukini esille. Ehkä niiden aika on vielä joskus tulevaisuudessa, vaikka nyt onkin pientä kyllästymistä havaittavissa.



kaksion8313.jpg



Vihdoinkin meillä löytyi paikka myös pienelle seinäkalenterille. Ilmankos olenkin aikaisemmin ollut aivan sekaisin päivistä - olisiko tuo syynä? Viimeisin kirpparilöytöni, Iittalan keittiöpyyhe, pääsi myös hyllyä ja keittiötä kaunistamaan.



kaksion8316.jpg



Pähkäilin melko kauan hyllyn tulevaa paikkaa. Mieskin sai muutamaan kertaan siirtää hyllyä oikealle 5cm, ei ku sittenkin takaisin. Hmm, tuttua monelle muulle miehelle?



kaksion8315.jpg



Nyt tuntuu siltä kuin hylly olisi ollut tuossa aina - hyvällä tavalla siis.



kaksion8311.jpg



Minkä väriseksi sinä olisit hyllyn maalannut? Entä kumpi maalipinta on mieleesi; Matta vai kiiltävä?

Tunnisteet: , ,