Pompulat testissä

Pääsin mukaan Invisibobble:n yhteistyöhön, jossa tarkoituksena oli testata puhelinjohtomaisia ponnareita. Itselläni on ohuet, liukkaat ja vaalennuksesta hieman kuivat hiukset. Hiukseni ovat päivittäin kiinni, usein sotkunutturalla. Tämän purkaminen on tavallisilla ponnareilla mahdotonta, koska hiukseni takertuvat lenkin ympärille, joten vaihtoehtona on ainoastaan repiä ne väkisin irti pompulasta. Näiden ponnareiden avulla tuo kaikki on historiaa.



IMG_7873.jpg



Invisibobbleissa on värien puolesta paljon vaihtoehtoja. Olen aikaisemminkin testannut eri merkin puhelinjohtolenksuja, joten voin tehdä hieman vertailua. Ohuisiin hiuksiin nämä Invisibobble:n lenkit ovat niin paljon paremmat kokonsa puolesta, koska aiemmin kokeilemani olivat liian suuria, joten lenkkejä sai kieputtaa useammankin kerran, joten niissä kärsi jo ponnarin / nutturan ulkonäkö. Näissä pienemmissä ponnareissa (invisibobble) riittää 2-3 kierrosta.



IMG_7872.jpg



Pikkuinen nuttura, jossa lenkki jää piiloon hiusten alle. 



IMG_7875.jpg



Tämä nuttura kesti työpäivän, eikä sitä tarvinnut korjailla. 



IMG_7878.jpg



Läpinäkyvä pompula on melko huomaamaton.



IMG_7883.jpg



IMG_7886.jpg



Myös tavallinen ponnari on usein itsellä käytössä. Nämä johtopompulat eivät kiristä tai valu päivän aikana.



IMG_7893.jpg



IMG_7896.jpg



Suosittelen kaikille, jotka kärsivät hiusten katkeilusta ponnareiden takia tai joilla on ohuet ja liukkaat hiukset. Itse en käytä tavallisia lenkkejä enää ollenkaan. Myös ponnareiden aiheuttamat päänsäryt ovat historiaa näiden avulla. Sopii myös lasten hiuksiin.



http://www.invisibobble.fi/



https://www.facebook.com/invisibobblefinland



 

Tunnisteet: