Valoa ja voimaa, kiitos!

Bloggaaminen tökkii ja pahasti, vaikka aikaa olisi muille jakaa. En vaan saa valkoisia seiniä näyttämään kuvissa valkoisilta. Olen ollut innoissani viimeisen kuukauden ajan, koska aurinko on tuonut paljon valoa sisään, mutta esimerkiksi olohuone jää silti hieman hämyiseksi, eikä meidän järjestelmäkameran objektiivissa riitä valovoima sitten mihinkään. Kevättä siis odotellaan ja lisää valoa kotiimme.

Nappasin kuitenkin kameran käteeni ja otin eteisestä hieman kuvia, koska en ole tätä kaappivanhusta vielä esitellytkään blogin puolella. Tämä siro kaappi löytyi antiikkiliikkeen kirpputorilta. Suurin osa meidän kalusteista on skandinaavisen vaaleita, mutta välillä omassakin päässä vippaa ja ihastuu aivan vastakkaiseen tyyliin. Ehkä kaipaan hieman naisellisuutta kaiken teollisuuden vastapainoksi?



Hurahdin muutama vuosi sitten pöllöihin ja valkoisiin posliiniesineisiin. Aloitin keräilyn pöllöisestä kynttilänjalasta, jonka löysin 2 euron hintaan sisustusliikkeestä. Muutamia kavereita on löytynyt kirpputoreilta ja alennusmyynneistä. Olen laajentanut keräilyäni metsäneläimiin, mutta onneksi näitä nyt on melko hillitty määrä - ainakin vielä.


Tunnisteet: ,