Kaksplus.fi

27.10.2013

Oma koti kullan kallis.

Me ollaan miehen kanssa jo jonkun aikaa etsitty itsellemme omaa kotia. Vuokralla asuminen saa riittää. Olemme käyneet monissa asuntonäytöissä ja "tunkeutuneet" toisten koteihin. Olemme myös yrittäneet nähdä asuntojen mahdollisuudet toisten asukkaiden sisustusratkaisujen ja tavaroiden takaa. Kuitenkin perjantaina viimein saimme talokaupat tehtyä. Jaaaauuuuu!

Kohta pitäisi pakata taas jälleen elämä laatikoihin. Marraskuun aikana muuttorumba alkaa, mutta tarkempaa ajankohtaa emme vielä tiedä. Toivomme sen tapahtuvan kuitenkin pian. Haluaisin jo pakata kipot ja kupit laatikoihin, mutta en ehkä ole valmis asumaan kuukautta pahvilaatikoista koostuvan meren keskellä. Ehkä tyydyn tällä hetkellä selailemaan tapettimalleja, maalien sävyjä sekä haaveilemaan omasta rauhasta ja pihasta.

Pääsette siis seuraamaan loppuvuoden aikana erilaisia pintaremontteja ja sisustusjuttuja. Ehkä blogikin piristyy tämän muutoksen myötä! 2 kommenttia:

  1. Saisinko udella lisätietoja ostamastanne asunnosta/talosta? Paljon neliöitä, huoneita? Kuinka opiskelijalla on varaa? :o Onnea joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätietoja tulee sitten postauksien muodossa varmasti :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>