Kaksplus.fi

27.6.2013

Flunssaa liikkeellä?

Blogini ääni on hiljentynyt pikku hiljaa. Taitaa kärsiä jonkin asteisesta kesäflunssasta. Tai ehkä syynä on vain hetkelliset mielenkiinnon muutokset: Opinnäytetyö, ensi kesän juhlat ja loma. Yritän saada ääntäni kuuluviin ja kuvailtua monia uusia sisustuslöytöjä. Niitä on tullut kuukausien aikana monia, mutta kamera ei ole päätynyt käsiini. Olisikohan sittenkin kyseessä jonkinmoinen sisustushalvaantuminen? 

No aikansa kutakin. Rennosti ollaan otettu kuten kattikin. Kesän tämän hetkiset antimet: Hyvää seuraa, ruokaa ja aurinkoa. 

Takapihalla olevat matot saavat aina hymyilemään. Ne tuovat sitä jotakin meidän pihalle. Ne ovat myös mainioita auringonpalvontaa varten! 

4 kommenttia:

 1. Ihana kurkkiva kisu! Samaa vähän ilmassa täälläkin. Tekee vain mieli olla ulkona kaikki vapaahetket ja mieli mökkeilee ja saareilee vaan, eikä sisustusjutut oo päällimäisenä ajatuksissa... :)

  VastaaPoista
 2. Halvaannusta havaittavissa täälläkin! Ajallaan sitten, kun inspis iskee. :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan! Sulle oisi haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, välillä tulee tylsiä ajatus-stoppeja ja sisustushalvaantumisia, kuten hauskasti ilmaisit. Mun sisustushalvaantuminen onneksi loppui, vaikkakin se kesti tosi pitkään...

  ps. tervetuloa kurkkimaan uuteen blogiini
  http://carefreecasualness.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita. :>