Kaksplus.fi

16.4.2013

Siirtolapuutarhan mustikoita.

Aamuinen hetki päivänvalossa. Kukat muutaman viikon takaa ovat vielä hengissä. Muutama viikko sitten aloitin myös virallisesti Marimekko- astiaston keräilemisen. Sainko siis virallisesti itselleni uuden harrastuksen?

Vanhat käytettynä ostetut Arabian teekupit olivat rakkautta ensisilmäyksellä. Harmi vain, etten sarjan nimeä tiedä? Löytyisikö sieltä ruudun toiselta puolelta joku viisaampi? Mielestäni nämä sopivat kannun kanssa mainiosti yhteen. Mustikansiniset kupit toimisivat hyvin kokonsa puolesta myös jälkiruokakulhoina.

Kuulinpa myös tarinan mukeista: Isä ja tytär vuosia sitten joivat näistä kaakaota jäätelöllä höystettynä. On taidettu monia hauskoja ja lämpimiä hetkiä kokea yhdessä. Sen jälkeen tytär jakoi oman tyttärensä kanssa tämän hetken. Kiertoon ne lähtivät, kun teini-ikäisenä ei enää kaakao maistunut niin hyvältä. 

Katsotaan kuinka monet lämpimät hetket nämä mukit vielä tarjoavat.

2 kommenttia:

 1. Hei! Mulla on jossain kirjassa ylhäällä tuo nimi, vitsit en nyt löytänyt sitä... Muistelen, että ois ehkä ollut Korppi? Harmittaa kun en itse ostanut noita, kun kerran kirpparilla bongasin.
  Onneksi sinä tajusit ostaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Minäkin löysin sen ja se on korpi! :) toivottavasti noita tulee lisää vastaan :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>