Kaksplus.fi

19.4.2013

Elämä on löytöjä täynnä.

Tiistaina koulupäivän päättyessä teki mieli lähteä taas tekemään löytöjä! Ja todellisen sellaisen teinkin kantaessani kainalossani kirpputorilta vanhaa Arabian keraamista kukkaruukkua. Niiden tuotanto on lopetettu noin 40 vuotta sitten. Ruukku oli ikäisekseen hyvässä kunnossa ja taikasieni teki vielä ihmeitä valkoiselle keraamiselle pinnalle. Ruukkuun sopisi paremmin joku matala ja ehkä ruukun ylitse roikkuva kasvi, mutta nyt tyydyn tuohon. 

Löysin myös edullisesti toisen vanhan puulaatikon meille, joten nyt sain rakennettua niistä jo pienen hyllyn. Tv- tason viereinen nurkka sai sen verran täytettä, ettei se näytä enää niin orvolta.

I found an old Arabia's plant pot from fleamarket. It was almost a dream come true. And it didn't cost a lot. I also found quite cheap old wooden box. Now I have little bit different kind of bookshelf in our living room's corner. 

2 kommenttia:

  1. Mistä kirpparilta sinä oikein aina löydät kaikkea ihanaa? Itsekkin tykkään kuljeskella kirppareilla, mutta harvemmin silmiin osuu mitään vanhaa, mistä itse myös tykkään kovasti. Aivan mahtava blogi, antaa itselle myös loistavia ideoita, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaiselta lähialueen kirpparilta tulee oikeastaan tehtyä löytöjä! Vielä kun saisin kuvattua viime aikaiset Arabian löydöt! Niitä tullut melkoinen määrä taas! Kivaa, jos joku saa inspiraatiota jutuistani! Se olisikin tarkoitus!

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>