Kaksplus.fi

25.4.2013

90-luvun sininen värisyttää vieläkin.

Taas luvassa postausta, jossa kerron "Ei koskaan"-fiiliksiäni. 90-luvulla, jolloin vietin lapsuuteni, oli monen suomalaisen mieleen sininen sisustuksessa. Ei ollut mun juttu. Ei sitten yhtään. Sain yliannostuksen sinistä ja pidin pitkään huolta, ettei omassa kodissani ole mitään sinistä. 

Vuosi sitten ostin siniharmaan raitamaton makuuhuoneeseen ja se tuntui jo radikaalilta vaihtoehdolta. Nyt sitten tilasin H&M:ltä nämä siniset sisustustyynyt, jotka ovat mielestäni ihanat ja raikkaat.

Mutta en siis sulata kaikkia sinisen sävyjä. Siinä se jutun juju onkin - sävyissä. Siniharmaa tai näissä tyynyissä oleva deniminsininen ovatkin trendikkäitä värejä. Ja hei, eikä niillä sinisen sävyillä pidä vuorata koko kotia! 

Meillä oli olohuoneen sohvalla ennen näitä tyynyjä keltamusta- meininki. Nyt se sai siirtyä makuuhuoneeseen, joka kaipailikin hieman väriä. Pienillä tekstiilien vaihdoilla koti tuntuu niin uudelta ja kiinnostavalta jälleen.I have just now learned to like blue since 90's. It was the most horrible color and after 15 years I'm starting to like it. I just love these new pillows. Those are from H&M Home- collection.

2 kommenttia:

 1. Sulla on sitten sama juttu sinisen kanssa kun mulla pyökin kanssa -lapsuuden kodissa kaikki pinnat ja kalusteet oli pyökkiä ja nyt omaan kotiini en sitä todellakaan halua :) Jännä juttu et lapsuuden kodin sisustus seuraa perässä läpi vuosien ;)
  Tosi mielenkiintonen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli se kummasti muuttuu ajan kuluessa. Mulla on ollu kaksi 90-luvun kammotusta: Marmori ja sininen. Molemmista olen mieleni muuttanut. Kiitos,että tykkäät blogistani. :>

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>