Kaksplus.fi

27.2.2013

Iittalaa kirpputorilta.

Facebookin puolella höpisin kivasta kirpparilta tehdystä Iittala- löydöstä. Nyt vihdoin sain kuvattua löytöni ja tadaa! Joululahjaksi saatu Festivo- kynttilänjalka sai kaverikseen neljä "uutta". 

On hauskaa huomata kuinka ajan saatossa klassistenkin tuotteiden muoto on muuttunut. Huomasin, että nuo kolmen solmun kynttilänjalat ovat eri korkuiset. Uuden tuotannon on siis pienempi. Ei tuo mitään haittaa, mut nyt tiedän, miten voi tunnistaa uuden ja vanhan tuotannon Festivo- kynttilänjalat.

Tuo kynttiläjalkojen rykelmä voisi olla kaunis ruokapöydällä. Ehkä kokeilen sitä, kun tulppaanit ovat nuukahtaneet. Kynttilänjalkojen vieressä komeilee myös uusi tuttavuus. Uuden huonekasvin ostin samaan aikaan kuin tulppaanitkin, koska edellinen edustaja oli hyvin nälkiintynyt ja kärsi kohtalostaan. 

Tuohon kukkaruukkuun en varmaan kyllästy koskaan. Tuon muotoista en ollut koskaan nähnyt Suomessa, mutta Tallinnan "citymarketistahan" se käveli vastaan. 
2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Pidän kovasti noista kunttilänjaloista. Ja hei, sulla on tutut tuolitkin. :) Onko nuo sun mustaruskeat tuolit Tapiovaaran? Mun on jotkut Askon kopiot, mutta tykkään niistä kovasti. Harmi vaan, että ne on ihan rikki. Onks noi sun pysyneet ehjänä ja mistä oot löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Tapiovaaran Fanett-tuoli!:> Siinä on jalat varmaan joskus nitkuneet, mutta edellinen omistaja on liimannut ne. Muuten hyvässä kunnossa! Ja kirpputorilta ostin tuolin! Voi kun niitä tulisi enemmän vastaan kirpputoreilla! :>

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita. :>