Kaksplus.fi

31.12.2012

Vuonna 2013.

Uuden vuoden kunniaksi tahtoisin kysyä teiltä muutaman kysymyksen.


 • Miksi luet blogiani?
 • Ja mitä toivoisit blogiltani vuonna 2013?Olisin mielissäni,jos TE lukijani vastaisitte edes lyhyesti kysymyksiini.
Kiitos.

5 kommenttia:

 1. En ole kovin kauaa vielä ollut blogisi lukija ja seurannut sitä, mutta tykästyin, kun sisustuksessanne on paljon elementtejä, jotka miellyttävät silmääni. :)

  Iloista vuotta 2013! <3

  VastaaPoista
 2. Luen blogiasi, koska siinä on ihanan persoonallinen tatsi ja jokainen postaus nostattaa pienen hymyn kasvoille. Postaat myös melko usein, eli ei tarvitse odotella aina montaa viikkoa uutta juttua. Kuvia on paljon, mikä on suurta plussaa. Vuodelta 2013 toivoisin vielä enemmän persoonallisuutta, vähän juttuja vaikkapa siitä mistä löydät inspiraatiota, miksi tietyt jutut kolahtavat tai mistä haaveilet. Hyvää uutta vuotta 2013! :)

  VastaaPoista
 3. Luen, koska postauksesi ovat lyhyitä ja ytimekkäitä ja käsittelevät samoja aiheita mistä olen itsekin kiinnostunut. Ideasi ovat mielenkiintoisia ja joskus olen saanut niistä ideoita omankin kodin sisustukseen. Vuodelta 2012 toivoisin samanlaisia lyhyitä postauksia ja lisää sisustusvinkkejä. Onnea vuoteen 2013!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Sinulla on kiva blogi, tänään vasta tänne ensi kertaa päädyin, mutta hyvältä vaikuttaa! Tykkään kuvistasi ja sisustustyylistäsi! Juurikaan muuten en vielä osaa kysymyksiisi vastailla. :)

  Mukavaa vuoden alkua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vastauksistanne. Ilahduttaa, kun moni on tykännyt lukemastaan ja muutenkin. Nyt on tullut paljon uusia lukijoita ja toivon kohta löytäväni taas inspiraation näin joulun jälkeen uusiin tuuliin bloggauksen saralla. Toivotaan, että uusia lukijoita vielä löytyy, ja että jaksatte kommentoida jatkossakin. Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita. :>