Fashion, fashion and fashion

We <3 it-sivusto antaa kyllä inspiraatiota, kun ympäri maailmaa ihmiset taggaa sinne ihania kuvia. Montakohan tuntia oon elämäni aikana viettänyt kyseisellä sivustolla. Kyseinen nettisivusto kyllä saa mielialan ku mielialan pirteämmäksi. Rakkautta ihania kuvia kohtaan
We<3It

Keräsin kuvia muodin parista.
weheartit.com
 Tällä hetkellä musta tuntuu et mun vaatteet on vaikeasti saatavissa meijän vaatehuoneessa, perälle tungettuna. Mutta tilanpuutteen takia asialle ei voi minkään, joten pitää vaa unelmoida ja ihastella muiden ideoita. Eräs kaverinikin muutti uuteen asuntoon ja T sai vallata yksin ihanan vaatehuoneen ja tehdä siitä ylellisen tuntuisen. Sen jälkeen olen himoinnut omasta!
weheartit.com
Asusteet ihanasti esillä. Helppo valita aamulla kiireessäkin, mitkä asusteet sopivat parhaiten.
weheartit.com
 Mulla on nyt joku jakku villitys. Ostin Hm:stä uuden jakun, joka on semmonen college-henkinen, mutta nyt olisi hieman "hienommasta" kankaasta tehty jakku hakusessa. Plussaa olis löysä ja rento malli, sekä kivat leikkaukset.
weheartit.com
 Ihanan rentoa pukeutumista. Ja aaah, blondi tukka. Itse värjäsin monen vuoden jälkeen silver-tukkani pois oranssin sävyiseksi ja välillä kaipaan sitä vanhaa väriä niin paljon. Ehkä muutos on parempi? Hmm, en tiedä.
weheartit.com
 Toi laukku vois joskus ilmestyä mun asustevalikoimiin! Uskon monen muunkin naisen olevan samaa mieltä.
 Tykkään tästä kuvasta ja tyylistä. Rentoa ja vähän rokkia, mutta samalla myös niin naisellista.
weheartit.com
Tässä kuvassa tykkään kaikesta! Jakku täys kymppi. Pitsinen toppi niin naisellisen söpö. Shortsit kivat ja ei vie huomiota kaikelta muulta ja laukku vaan kruunaa kaiken. LOVE IT.

Tunnisteet: ,