Värikirjoa.

Tultiin maanantaina luokan kanssa Hämeenlinnasta ja matkalla ihailin luokkalaisen kynsiä. Ne oli kirkkaan vihreät ja kärjissä hopeaa. Eniten ihailin hopeaa niissä kynsissä. Ostin sitten itse illalla kynsien koristelulakkoja 3kpl (kaikki tuli kylläkin samassa paketissa). Tein alla olevat hopeat koristeet. Kokeilin myös peukalon ja pikkusormen kynsiin koristelevyillä tähtikuvioita. Tossa se kyllä näyttää joltain epämääräiseltä läntiltä. NAM.

 Koristelakkoja. Pitäisköhän kokeilla tehdä kynnet, joissa pohjalla on mustalakka ja sitten noi samanlaiset hopeat viivat (kuten yllä). hmmm.
 Ranskalainen manikyyrisetti!<3
 Erilaisia rimmelin lakkoja. Toi eka ei oo kyl oranssi, vaan persikan värinen. Kaks noista on tuoksulakkoja. Tulee hedelmäinen haju, kun lakka on kuiva. Ja se oikeasti toimii!
 Seppälästä ja H&M:stä ostetut graffiti-lakat. Toi pinkki on ehkä parempaa. Molemmat kyllä lohkeilee nopeasti. Toisaalta sitä ei huomaa nopeasti, kun pinta on muutenkin rikkonainen.
 Ja näitä värejä on vaan lisää. Kerrankin katsoin kaikkia kynsilakkojani samaan aikaan. Kesällä tulee enemmän käytettyä värikkäitä värejä kuin talvella. Ehkä pitäisi vaihtaa ajattelutapaa.
 Sekalaisia merkkejä ja värejä. Oikealla reunalla oleva punainen on luonnassa ja kynnen päällä kyllä tosi herkku!
 Musta peruslakka ja korjaavalakka.
H&M:n tommoin matkasetti. Kun suoritin työharjoittelua Stadissa, niin ostin tommosen paketin. Ku aina reppureissas,nii oli mukana eri värejä. Nyt taas pitkästä aikaa on kamat yhdessä paikassa:)

Tunnisteet: