H&M inspiroi

Kävin H&M:n shop online-sivustolla ja bongailin sieltä muutamia kivoja juttuja, jotka itekin olisi kiva saada. Tai muuten vaan tykkään fiiliksestä.hm.jpg
1)Torkkupeitto näytti houkuttelevalta. Mietin, että pisteleekö toi, mutta kivan syksyinen se on ja varmasti lämmin. Sen alla olisi ihana makoilla, katsoa ihanaa leffaa kynttilän valossa ja olla vaan.

2)Leopardikuosi on kiva ja rohkea, mutta oisko se jo liian villi vaihtoehto makuuhuoneeseen. Jos sen valitsisin,niin saattaisin valita paljon vaaleita tyynyjä rauhoittamaan menoa. Kaikki tietty riippuu kokonaisvaikutelmasta. Kuvan seinä on muuten ihanan vanha ja kulunu.

3) Jos mulla ei olisi kissaa, niin valitsisin kyseisen päiväpeiton sänkyyni. Se toisi kivan ripauksen ylellisyyttä ja on rauhallinen väriltään. Sopisi monen kanssa, mutta kissan kynnethän tuon pilaisi nopeasti. Joten haaveeksi jää.

4) Työharjoittelussa katselin ja ihastuin noihin tyynyihin. Noita olisi kiva saada kasallinen ja uppoutua niiden sekaan. Joulupukkiiiii!

5) Ihania pitsi rasioita. Noihin olis kiva laitella kaikkea pikku tavaraa; meikkejä, hiuslenkkejä, pieniä asusteita jne. Noi on kyllä joskus "pakko" saada.

6) Röyhelö tyyny. Aah. Niin kiva ja naisellinen. Ehkä liian naisellinen, jos samassa taloudessa asuu mies?

Nyt huomasin, että moni näyttää kivalta ja sopisi paremmin jollekkin muulle kuin minulle. Joten ehkä vain pari juttua noista hankin oikeasti. Ja siihenkin menee aikaa. Kela, annappas nopeasti köyhälle opiskelijalle rahaa!

Tunnisteet: